دانلود سریال کره ای The Kingdom of the Winds

با بازی سونگ ایل گوک

 

نام: امپراطوری بادها – سرزمین باد – جومونگ دو

محصول: 2008 کره جنوبی از شبکه KBS2

ژانر: اکشن | تاریخی | درام

تاریخ پخش: 20 شهریور 1387 – 10Sep 2008

قسمت ها: 36

نمره 8.2 در MDL

مدت زمان: 65 دقیقه

وضعیت: پایان یافته است

بازیگران:

Song Il gook – Choi Jung won

تا قسمت آخر اضافه شد.
نسخه دوبله اضافه شد.
آهنگ های سریال اضافه شد.

خلاصه داستان: داستان سریال از بیست و سومین سال سلطنت شاه یوری پسر جومونگ شروع میشود شاه یوری برای مطیع کردن قبیله ی گیسان وارد جنگی با این قبیله میشود وموفق میشود با پیروزی در این جنگ قبیله ی گیسان را مطیع خود سازد. در همین حال همسر شاه یوری پسری برای او بدنیا می آورد. فرماندهان شاه یوری بعد از اتمام جنگ به علت افزایش بیش از حد قدرت شاه یوری توطئه قتل وی را میکنند اما شاه از این توطئه جان سالم به در میبرد فرماندهان که فکر میکنند شاه یوری مرده است به قصد تصرف پایتخت گوگوریو یا همان قلعه ی گونگنا به سمت این شهر رهسپار میشوند.

سر کرده گروه شورشیان بعد از ورود به پایتخت در محاصره شاه یوری و افرادش قرار میگیرد و کشته میشود و شورش خنثی میشود. شاه یوری بعد از این اتفاق به قصد دیدن پسرش به دیدن ملکه میرود ولی متوجه میشود که ساحره پسر او را با خود به معبد برده است شاه یوری رهسپار معبد میشود ولی حرفهایی از دهان ساحره میشنود که چهار ستون بدنش را به لرزه در می آورد. ساحره به شاه یوری میگوید که پسرش با طالعی شوم بدنیا آمده است ساحره به یوری میگوید که شاهزاده تازه به دنیا آمده باعث مرگ والدین و برادران و پسر خویش میشود و در نهایت گوگوریو را که به دست جومونگ کبیر بنا نهاده شده است به سرنگونی میکشاند، ساحره به یوری میگوید که باید پسرش را بکشد تا خدایان مانع این اتفاقات شوم شوند…

 

 

 

لیست بازیگران سریال کره ای The Kingdom of the Winds

 

.

 

لیست بازیگران:
  • Song Il-gook در نقش Prince Muhyul/King Daemusin

  • Choi Jung-won در نقش Princess Yeon

  • Kim Jung-hwa در نقش Princess Lee Ji

  • Park Gun-hyung در نقش Prince Dojin

  • Jung Jin-young در نقش King Yuri

  • Kim Hye-ri در نقش Lady Mi Yoo

  • Lee Jong-won در نقش Prince Hae Myeong

  • Kim Hye-seong در نقش Prince Yeojin

  • Lee Si-young در نقش Yeon Hwa

  • Oh Yoon-ah در نقش Hye-Ap

  • Kim Jae-wook در نقش Chu Balso

  • Jang Tae-sung در نقش Maro

  • Kim Sang-ho در نقش Ma Hwang

  • Park Sang-wook در نقش Gwi Yoo

  • Han Jin-hee در نقش King Daeso

  • Park Jung-hak در نقش Sa Goo

  • Im Jung-eun در نقش Princess Se Ryu

    • Jung Da-bin در نقش young princess Se Ryu

  • Kim Byung-ki در نقش Sang Ga

  • Kim Kyu-chul در نقش Myung Jin

  • Kim Won-hyo در نقش Gong Chan

  • Kim Myung-soo در نقش Goo Chu

  • Jung Sung-mo در نقش Bae Geuk

  • Kim won jong در نقش Prime Minister of Goguryeo

 

.

 
سازندگان سریال:

نویسنده:

Choi Wan Kyu
Park Jin Woo

کارگردان:

Ji Byung Hyun

 

.

 

سایر عناوین سریال:

Country of Wind

The Land of Wind

Baramui Nara

 

.

 

سریال مرتبط:

Ja Myung Go 2009

 

.

 

عوامل دوبله:

مدیر دوبلاژ: علیرضا باشکندی

دوبله شده در امور دوبلاژ سیما

گویندگان: علیرضا باشکندی، نرگس فولادوند، امیرمحمد صمصامی، افشین زینوری، فریبا رمضان‌پور، حسین عرفانی و …

 

.

 

دانلود سریال کره ای The Kingdom of the Winds

 

.

دانلود تریلر

Trailer 1

.

 

دانلود با لینک مستقیم

نسخه دوبله و دو زبانه

E01: 480p720p
E02: 480p720p
E03: 480p720p
E04: 480p720p
E05: 480p720p
E06: 480p720p
E07: 480p720p
E08: 480p720p
E09: 480p720p
E10: 480p720p
E11: 480p720p
E12: 480p720p
E13: 480p720p
E14: 480p720p
E15: 480p720p
E16: 480p720p
E17: 480p720p
E18: 480p720p
E19: 480p720p
E20: 480p720p
E21: 480p720p
E22: 480p720p
E23: 480p720p
E24: 480p720p
E25: 480p720p
E26: 480p720p
E27: 480p720p
E28: 480p720p
E29: 480p720p
E30: 480p720p
E31: 480p720p
E32: 480p720p
E33: 480p720p
E34: 480p720p
E35: 480p720p
E36: 480p720p

.

دانلود زیرنویس از سایت سابسین

.

دانلود آهنگ های سریال

The Kingdom of the Winds OST

.

دانلود سریال کره ای The Kingdom of the Winds

.


آموزش خرید اشتراک VIP

چند نکته که قبل از خرید اشتراک باید رعایت کنید

1. در هنگام خرید حتما از آخرین نسخه مروگر فایرفاکس یا کروم استفاده کنید.

2. از ایمیل معتبر برای ثبت نام استفاده کنید.

3. در صورت بروز هرگونه مشکل در خرید، ابتدا سوالات متداول را مطالعه کنید و اگر مشکلتان حل نشد، از طریق ارسال تیکت در پنل خود، باما در ارتباط باشید.

مطالب مشابه

88
دیدگاه

50 دیدگاه ها
38 پاسخ ها
0 دنبال کنندگان
 
بیشترین واکنش
بیشترین پاسخ
59 ارسال کنندگان دیدگاه
تازه ترین قدیمی ترین پر امتیازترین
زری

خیلی از سریال خود جومونگ قوی‌تر بود. خیلی زیاد…

شادی

تازگیا یه چیزی که خیلی روی مخم می‌ره، تعداد کساییه که سرزمین بادها رو با جومونگ مقایسه می‌کنن و می‌گن سرزمین بادها ازش ضعیف‌تره و اصلا ادامه خوبی برای جومونگ نبوده.
Are you serious?
البته این بحث تازگی نداره و از ده سال پیش وجود داشته ولی خب دوباره تو فضای مجازی به راه افتاده. من همین تازگی برای این صفحه یه کامنت طولانی گذاشتم پس دیگه اینجا به تکرار نمی‌پردازم. ولی امکان نداره شما سرزمین بادها رو چیزی کم‌تر از «شاهکار» بدونین و انتظار داشته باشین حرف‌تون رو باور کنم.
سرزمین بادها یه کار پرفکت از تقریبا همه لحاظه… شاید تنها موردی که ایراد داره، عدم پایبندی به جنبه‌های تاریخیِ کاره که کاربر SHENGU اشاره کردن و در این مورد من نظری نمی‌دم چون دانشی ندارم.
اما از جنبه داستانی، سرزمین بادها جداً دست‌کمی از جومونگ نداره. فکر می‌کنم دلیلی که خیلی‌ها پایین‌تر می‌دوننش بخاطر اینه که تعداد قسمت‌هاش خیلی کمتره و به اندازه جومونگ جنگ و نبرد نداره و صد البته تعداد شخصیت‌های کمتری هم داریم.
اما این مقایسه ناعادلانه‌ست چون شما باید هر سریال رو با سریالی در حد و اندازه خودش مقایسه کنین! سرزمین بادها هم اگه 80 قسمت بود، مطمئناً به عمق جومونگ می‌رسید. همینجوریش هم با 36 قسمت، این سریال تمام حرف‌هاشو به بهترین نحو ممکن به مخاطب می‌رسونه! تنها چیزی که شاید کمبودش حس بشه، تعداد قسمت‌های اندک جنگیشه که اینم اصلاً ایراد محسوب نمی‌شه چون سرزمین بادها بیشتر از اینکه اکشن‌محور باشه، داستان‌محوره و یه داستان فوق‌العاده احساسی تحویل مخاطب می‌ده.
یه ایراد دیگم که زیاد دیدم می‌گیرن، مسئله انتخاب بازیگرهاست. مثلاً می‌گن چرا چندتا از بازیگرهای جومونگ توی این سریال نقش جدید دارن. ای بابا… این ایرادات بنی اسرائیلی چی‌ان اخه؟ به داستان و شخصیت‌پردازی‌ها عیبی وارد ندیدین، به انتخاب بازیگر غر می‌زنین؟
هیچ‌جوره تو کتم نمی‌ره که سرزمین بادها جانشین بدی برای جومونگه. من که همین الانم دوباره هوس کردم از اول نگاهش کنم از بس قشنگ بود!
اگه کل کی‌درامرها هم طرف جومونگ رو بگیرن، من اون یه نفری خواهم بود که طرف سرزمین بادها می‌مونم همیشه 💛

Zinu

داستا 10/10
او اس تی 100/10
بازیگرا 10/10

Mr.W

کامنت هایی رو میبینم گذاشتین ولی متاسفانه هیچکس به او اس تی های سوزناک سریال اشاره نکرده
به نظرم یکی از بهترین سری او اس تی های کیدراما رو این سریال داره(بیکلام هاش)

¯/_⁠(⁠ツ⁠)_\¯

سوال 😅
پسر یه ئون، پدرش کیه؟ موهیول یا دوجین؟

SHENGU

اطلاعات تاریخی جدید :

Spoiler
گفته بودم بانو “یه اون” دختر “تاک راک” برادر “تسو” و همچنین نخست وزیر پادشاهی پویو (بویو) نبوده و با نام “بانو هه” یکی از اعضای خانواده سلطنتی گالسابویو بوده. این درسته که شاه گوموآ پسری به نام “تاک راک” داشته اما من رفتم و در مورد ایالت “گالسا بویو” چون نام “بویو” رو درونش داشت تحقیق کردم .
وقتی پادشاهی “پویو” (بویو) در زمان موهیول (شاه تِموسین) از پادشاهی “کوگوریو” شکست خورد و شاه “تسو” کشته شد برادر کوچکتر شاه “تسو” به نام “گالسا” با این بهانه که من آدم احمقی هستم و نمی توانم پویو را احیا کنم فرار کرد و ایالتی به نام “گالسا” تاسیس کرد. پادشاه تِموسین (موهیول) هم به او نام خانوادگی “ناک” رو داد. شاه “گالسا” کوچکترین پسر شاه “گوموا” از بویو بوده که کشور گالسا رو تاسیس کرده. نام پسرش معلوم نیست اما نوه اش شاه “دودو” هست که خواهرش بانو هه (یئون) رو به همسری شاه تِموسین (موهیول) در آورده و در آخر پادشاهی گالسابویو رو هم تسلیم کوگوریو کرده.
بنابراین “یئون” یا در اصل “بانو هه” میشه گفت شاهزاده خانم کشور “بویو” هست که در جای دیگری به نام “پادشاهی گالسا” به دنیا اومده و نوه شاه گالسا برادر شاه تسو بوده نه دختر تاک راک برادر دیگه تسو.

jiyuna

چقد این سریال رو دوباره سانسور کرده صدا و سیما🤦
دفعه اولی که پخش شد اصلا اینطوری نبود
تصویرُ که انقد کشیدن جلو فقط نصف صورت بازیگر دیده میشه تو تصویر😒
هربار که یه سریالو بازپخش میکنن بیشتر گند زدن توش
وای به حال جامیونگ گو دیگه چه افتضاحی از اون ساختن میخوان پخش کنن😕

SHENGU

و حالا اگه حوصله دارید ماجراهای افسانه ای تولد جومونگ رو بخونید :

Spoiler
بعضی ها میگن شاه یوری پسر چومونگ نبوده چون بر خلاف پدرش که فامیلیش “گو” با تلفظ “کو” هست نام فامیل یوری “هه” هست. هر سه پادشاه کشور پویو (بویو) همشون نام فامیل شون “هه” بوده : هه بورو ، هه گوموآ ، هه تسو. البته نام فامیل پدر جومونگ هم “هه” بوده: هه موسو. این هم باید گفت که جومونگ در 21 سالگی وقتی نام کشور تازه تاسیسش رو کوگوریو (گوگوریو) گذاشت (سال 37 قبل از میلاد مسیح) نام خانوادگی اش رو به کو (گو) تغییر داد. نام فامیل موهیول و پادشاهان بعدی هم “هه” هست تا ششمین پادشاه کوگوریو شاه تجو که نام فامیلش رو به “کو” تغییر داده و تا امروز تمام نواده های چومونگ نام فامیل “کو” رو دارند مثل بازیگر کره “کو آرا” که احتمال داره اونم از نواده های چومونگ باشه. در ضمن این واقعیت که چومونگ پنج ماه پس از پیدا شدن یوری درگذشت باعث سوء ظن مورخان برگزیده شده خصوصا رفتار خشن یوری با ارزشمند ترین افراد جومونگ و اینکه اکثر افراد مورد اعتماد جومونگ در زمان یوری یا تبعید شدن یا استعفا دادن. مثلا یوری “هیوبو” رو اخراج کرده بوده چون بهش ایراد می گرفته که چرا انقدر برای شکار میره و به امور کشور کم توجه میکنه. البته “اویی” و “ماری” و “بوبون نو” به شاه یوری هم خدمت می کردن ولی در سریال نشون ندادن. این یاران جومونگ واقعا در تاریخ اسمشون ثبت شده و خیالی نیستند.
از پادشاهان اولیه کوگوریو تاریخ زیادی نمونده و اطلاعات کمی وجود داره و اکثرش از بین رفته. در صفحه ویکی پدیای فارسی هموسو هم جای تاریخ واقعی خلاصه اول سریال جومونگ رو نوشتن. بعضی ها میگن گوموآ پدر جومونگ هست و هه موسو پدر امپراطور هه بورو و پدر بزرگ گوموا ست. در سریال جومونگ دیدیم که جومونگ خیلی با بویو مدارا می کرد. به بویو حمله نمی کرد و موقع قحطی براشون آذوقه فرستاده بود و گوموآ هم بهش حس پدری داشت و در نهایت وقتی گوموآ از سلطنت کناره گیری کرد و برای آخرین بار جومونگ رو دید او پسرش یوری رو بهش معرفی کرد مثل نشون دادن نوه به پدربزرگ و از یوری خواست به گوموآ ادای احترام کنه. و اگه گوموآ پدر حقیقی جومونگ باشه چون پسران گوموآ برادران ناتنی اش محسوب میشن پس در سریال امپراطوری بادها هم دوجین پسر یونگ پو (که به برادرش تسو خیانت کرده و کشته شده) میشه پسر عموی موهیول.
هه مو-سو در اساطیر بویو پدر پادشاه هه بورو و در اساطیر گوگوریو پدر جومونگ است. او شخصیتی است که در سوابق باستانی در مورد تأسیس گوگوریو ذکر نشده است و اولین بار در سامگوک ساگی و سامگوک یوسا که پس از “سلسله گوریو” ثبت شده اند ظاهر می شود. با این حال، هم سامگوک ساگی و هم سامگوک یوسا بعداً اسطوره تأسیس گوگوریو را توصیف می کنند و می گویند که او پدر “گو جومونگ” است، اما این دو نظریه ناسازگار هستند. پسر شاه هبورو پادشاه گوموا است، بنابراین “گوجومونگ” نوه پادشاه هه بورو است. به گفته 《سامگوک یوسا》، هه موسو پسر چونجه یا خود چونجه بود، او در سال ۵۹ قبل از میلاد بر روی اسب پنج اژدها از آسمان فرود آمد پسری که برای هه موسو به دنیا آمد هه بورو بود.
من با اینکه گوموآ پدر جومونگه موافق هستم و چون گفتن این افسانه ها بعد مرگ جومونگ و بعد از “سلسله گوریو” ثبت شدن فکر می کنم دلیل این افسانه ها این باشه که بعد از مرگ جومونگ مردم اونو تبدیل به خداشاه کردند و می پرستیدنش. برای همین گفتن پدرش “هه مو-سو” خدای آسمانی یا پسر خدای آسمانی یا پسر بهشت یا پسر پادشاه بهشته که بر روی اسب پنج اژدها و شناور در ابرهای رنگی و با صد خدمتکارِ سوار بر قوها از آسمان فرود آمد و کشوری را در نزدیکی جولبون تأسیس کرد. مادر جومونگ، یوهوا دختر هابک، خدای رودخانه آمنوک (یا به تعبیری خدای خورشید هابک) بوده. بر اساس اسطوره تأسیس گوگوریو، هه موسو ، یوهوا دختر هابک را اغوا کرد و زمانیکه هابک اعتراض کرد، هه موسو فاش کرد که او پسر امپراطور بهشت است و پس از اینکه با نشان دادن توانایی های معنوی اش ثابت کرد که او پسر امپراتور است، رسما ازدواج کردند. با این حال، هابک نگران بود که هه موسو یوهوا را رها کند، بنابراین هه موسو را مست کرد، او را در یک بالون چرمی با یوهوا گذاشت و آنها را در اوریونگو به آسمان فرستاد. گفته می شود که هه موسو در راه از خواب بیدار شد و از اقدام هابک چنان شوکه و عصبانی شد که با سنجاق سر یوهوا بالن را پاره کرد و یوهوا را رها کرد و به تنهایی به آسمان رفت و دیگر برنگشت. هابک دخترش یوهوا را سرزنش و طرد کرد و او را به آب کوه تائبیک انداخت (ثبت در سامگوک یوسا) یوهوا توسط یک ماهیگیر کشف شد و پادشاه گوموا هنگام شکار او را دید و وی را به قصر خود برد و هه موسو یوهوا را هنگامیکه در اتاقی محبوس بود به نور خورشید آغشته کرد (تحت تأثیر تابش نور خورشید قرار داد) و یوهوا ، جومونگ را باردار شد و یک تخم بزرگ گذاشت و پادشاه گوموا این را دید و از او خواست تخم را دور بیاندازد اما اتفاقات عجیبی افتاد. آن را در اصطبل انداخت، اسب ها آن را زیر پا نگذاشتند، بنابراین او آن را در اعماق کوه ها انداخت و حیوانات از آن محافظت کردند. جومونگ که از تخم بیرون آمد، اسکلت و ظاهر درخشانی داشت و با بزرگ شدن استعدادهای برجسته ای از خود نشان داد و بعداً بویو را ترک کرد و به جنوب رفت و تسلیم نامهٔ شاه سونگ یانگ پادشاه بیرو را دریافت کرد و کشوری را تأسیس کرد که منجر به تاسیس گوگوریو شد.او پادشاه چومو، بنیانگذار گوگوریو است. گوجومونگ، اولین پادشاه گوگوریو، پسر هه موسو نبود، بلکه نبیره هه موسو بود.

SHENGU

سریال برام زهرمار شد. اگه فقط به قصد لذت سریالو می بینید نخونید و فکر کنید اینم مثل فیلم گلادیاتوره که اگه بر اساس تاریخ ساخته می شد جذاب از کار در نمی اومد. اما اگه واقعیت های تاریخی شو می خواید بدونید بخونید:

Spoiler
شاهزاده موهیول در 11 سالگی ولیعهد شد و پس از مرگ پدرش شاه یوری در سال 18 پس از میلاد در 15 سالگی پادشاه شده و در 40 سالگی مرده (پدر بزرگش شاه جومونگ طبق ویکی پدیای کره ای در 39 سالگی مرده ، عمر کوتاهی داشتن). بنابراین بیشتر داستان این سریال باید خیالی باشه مثل طالع شوم و دور شدن موهیول از خانواده اش و جزء اشباح سیاه کشور بویو شدن و حتی ماجرای عشق جانسوزش. شاه یوری سه همسر داشته : اولی بانو سونگ دختر سونگ یانگ رئیس قبیله بیرو است که ازش صاحب هفت پسر میشه که نامهاشون به ترتیب توجول (دوجول) ، هِمیانگ ، موهیول ، یوجین ، سِک جو ، چه سا (هم نام یکی از یاران جومونگ) و هفتمین پسر یویول بوده. (البته این روایت ویکی پدیای انگلیسی یه و در ویکی پدیای کره ای نوشته 6 پسر داشته) همسر دوم بانو “ها هوئی” و همسر سوم بانو “چی هوئی” بودن که از این دو اسم بچه ای نوشته نشده بود. از اینجا معلوم میشه بانو میو وجود نداشته و یوجین با موهیول از یک پدر و مادر هستن. نام “سِری یو” دختر یوری فقط در ویکی پدیای فارسی اومده. “یه اون” هم اصلا دختر “تاک راک” نخست وزیر پادشاهی پویو (بویو) نبوده. او با نام “بانو هه” یکی از اعضای خانواده سلطنتی گالسابویو و نوه بنیانگذار (پدر بزرگش اولین پادشاه ایالت گالسابویو بوده) و خواهر آخرین پادشاه ایالت گالسابویو بود. گفته شده ظاهر زیبایی داشته و به همین دلیل مورد علاقه پادشاه موهیول قرار گرفته و همسر دوم شاه موهیول شده و ازش یک پسر به نام شاهزاده هودونگ داشت. در سال 68 پس از میلاد برادرش، پادشاه دودو به پادشاه ته جو ششمین پادشاه کوگوریو تسلیم شد و کالسابویو رو با کوگوریو متحد کرد. یعنی پادشاهی پدرش جزء قلمرو کوگوریو شده و با هم ادغام شدن. حالا اینا تو سریال این شاهزاده خانم که اصلا اهل پویو نبوده رو چه داستانهای دروغی براش ساختند که دکتر بوده و به عنوان جاسوس رفته به کوگوریو و نماینده شین رو زهر داده کشته و اصلا نتوسته زن موهیول بشه و همین طوری ازش بچه داشته و … شخصیت ” هی آپ” با اون مدل موی خیاری خوشگلش هم که تو سریال گفتند زن دوجول پسر اول یوری بوده و قرار بوده با اون دفن بشه و شاهزاده همیانگ نگذاشته احتمال زیاد یه شخصیت کاملا خیالی هست. اصلا مگه در اون دوران زن ها رو رئیس مردها می کردن و همه مردها از اون زن اطاعت می کردند؟ با درست کردن این شخصیت می خواستن بگن ما از اول تاریخ تساوی حقوق داشتیم. اصلا مگه می گذاشتن زنها منصب دولتی داشته باشن اون هم نه داخل حرمسرا بلکه بین مردها؟ اونم در سالهای اول میلادی. منو یاد سریال دونگی انداخت که به دروغ نشون داده بودن اون بانوی بازرس بوده و کلی ماجرا براش ساخته بودن. انگار کره ای ها دارن برای خودشون یه تاریخ جعلی جدید می سازن. این سریال برای من داستان مهیج و جذابی داشت اما نمی دونستم تخیلی یه و من ساده باورم شده و چقدر ناراحت شدم که نوه جومونگ انقدر بیچارگی و بدبختی کشیده. من اول فکر می کردم فقط دکوریشن و لباس هاش نادرسته چون تخت های مدل جدید نشون می داد در حالیکه در سالهای اولیه میلاد مسیح هنوز کشورهای اروپایی مثل آلمان و فرانسه و اسپانیا و انگلستان وجود نداشته و همه اروپا قلمرو روم بوده و قرون وسطی شروع نشده بوده و در خود اروپا هم چنین تخت خواب هایی نبوده. در آسیا هم از چین و هند گرفته تا ایران بالشت ها به شکل امروزی نبوده و متکا نوعی بالش استوانه‌ای شکل و دراز بوده. کاغذ دیواری هم نبوده که اینا دیوارهای قصرشون رو باهاش پوشوندن. حداقل اول سریال می نوشتن که این سریال بر اساس واقعیت های تاریخی نیست و روایتی خیالی از زندگی موهیوله که ما فقط از دیدنش لذت ببریم. چقدر ما سر دیدن این سریال غصه و حرص خوردیم. من چقدر سر مرگ شاهزاده همیانگ اشک تو چشمم حلقه زد و گفتم چقدر تسو بی رحمه در حالیکه اصلا خود شاه یوری که از پسرش همیانگ نفرت داشته بهش دستور داده خودکشی کنه و تسو در مرگ همیانگ دخالتی نداشته. پادشاهِ هوانگ ریونگ شنیده بود همیانگ بسیار قوی و شجاعه و یک قصر رودخانه ای بهش هدیه داد. همیونگ کمان اونو شکست و فرستاده را به خاطر محکم نبودنش سرزنش کرد و پادشاهِ هوانگ ریونگ احساس شرمندگی کرد. پدرش شاه یوری عصبانی شد و به پادشاهِ هوانگ‌ریونگ گفت: «می‌خواهم همیونگ را بکشی، زیرا او مرتکب بی‌تقوایی شده است.» پادشاهِ هوانگ‌ریونگ ، همیونگ را دعوت کرد و سعی کرد او را ترور کند اما زمانیکه او را ملاقات کرد نتوانست این کار را انجام دهد و با تمام احترام او را اخراج کرد. شاه یوری به هه میونگ گفت: “من قصد داشتم با انتقال پایتخت و تقویت کشور مردم را راحت کنم اما تو فقط به قدرت خود افتخار کردی و خشم مردم را برانگیختی…” و شمشیر به او داد و او خودکشی کرد. عده ای سعی کردند او را از این کار منع کنند، اما او گفت: “من کمان را شکستم زیرا ممکن است پادشاهِ هوانگ ریونگ کشور ما را سبک بگیرد (جدی نگیرد) اما به طور غیرمنتظره ای پدرم مرا سرزنش کرد و به من گفت که خودکشی کنم. چگونه می توانم از آن اجتناب کنم؟” و نیزه را وارونه چسباند و با سوار شدن بر اسبش در 21 سالگی خودکشی کرد.
در صفحه ویکی پدیای کره ای نوشته این یک درام “تاریخی اکشن فانتزی” است که بر اساس کمیک “پادشاهی بادها” اثر جین کیم دراماتیزه شده است؛ ژانرش رو هم نوشته درام تاریخی اکشن فانتزی؛ اون وقت ژانرش رو در ویکی پدیای انگلیسی نوشته حماسی، اکشن ماجراجویی، تاریخی، درام کره ای. در ویکی پدیای فارسی هم ژانرش رو حماسی, درام، تاریخی، رمانتیک، اکشن نوشتن. در سایت “آی ام دی بی” نوشته درام ، فانتزی ، تاریخی. چقدر تفاوت در بیان ژانر وجود داره.

SHENGU

این سریال خیلی خوش ساخت بود و داستان خیلی خوبی داشت. صحنه های جنگ ها رو عالی درآورده بودند و بازیگرا عالی بازی می کردند. اما لباس بعضی از شخصیت ها من درآوردی بود و به اون زمان تعلق نداشت. مثلا یقه باز لباس زنان در دوره سلسله چینی هان وجود نداشته و متعلق به دوره تانگ هست. یقه های ایستاده لباس مردها ، لبه منحنی مارپیچی لباس ها و دکمه های لباس تاجر ماهوانگ همه مال دوران سلسله مینگ و سلسله چینگ هست که خیلی خیلی با زمان این سریال فاصله داره. انگار فقط لباس های شاه یوری و شاه تسو هست که درست و صحیح دوخته شده. کلاه گیس شاه تسو هم که خیلی ضایع بود و تو ذوق می زد. خود بازیگر نقش شاه تسو هم که فقط مناسب بازی در سریالهای کمدی یه و به نظر من اصلا مناسب نقش شاه تسو نبود و باعث شده بود سریال حالت طنز پیدا کنه. لی جونگ وون بازیگر نقش شاهزاده هیمیانگ هم 5 سال از جون جین یونگ بازیگر نقش پدرش شاه یوری کوچکتره. حالا خوبه کوچکتره چون در فیلم جومونگ سونگ ایل گوک 26 روز از اوه یون سو بازیگر نقش مادرش بزرگتره. یعنی مادرش قبل اینکه خودش دنیا بیاد جومونگ رو دنیا آورده بعد 26 روز خودش به دنیا اومده. جوان و زیبا نشون دادن مادران در اکثر سریالهای کره ای مرسومه انگار که می خوان به همه بگن مادران کره ای قالی کرمان هستن و اصلا پیر نمیشن.

Sia

یه سوال میشه لطفا جواب بدید
این سریال الان دوبلس؟؟؟ یا زبان اصلیه
من زبان اصلی میخوام 🥲🥲🥲

شری

سریال بسیار قوی و اگه دوبلش رو نگاه کنین هیچی نمی فهمین از سریال…

Adelaide

خب. من وقتی فهمیدم تماشا داره جومونگ پخش می‌کنه‌، دلم می‌خواست این سریال هم در ادامه‌ش پخش شه که پخش شد و منم سعی می‌کنم بشینم پاش.
ولی یچیزی.
صداوسیما بار اولم که این سریالو پخش کرد همین‌قدر داغون بود؟؟ یا که اینسری اینطوره؟ خیلی مسخره کات خورده و سانسور شده!
من اصلا تجربه تماشای دوبله‌ش رو یادم نیست
فقط یادمه قبل از پخشش از تلویزیون دیده بودمش و هر سری از مدرسه می‌اومدم، دی‌وی‌دی رو می‌ذاشتم تو دستگاه، ناهار خورده و ریواچ خویش را به جا می‌آوردم :))

snoopy

سلام ادمین زیرنویس انگار مشکل داره

شادی

بعد از این همه سال هنوز یک‌بار هم جومونگ رو کامل و درست‌حسابی ندیدم، ولی این سریال رو چندین‌بار مرور کردم و ازش سیر نشدم. این دوره‌زمونه سریال‌هایی مثل این و جومونگ که تلوزیون ایران دویست بار پخش‌شون کرد دیگه یه‌جورهایی مایه “تمسخر” شدن و کسی متاسفانه جدی‌شون نمی‌گیره. اما این حقیقت که این سریال‌ها واقعاً قوی بودن هرگز تغییر نمی‌کنه حتی اگه صداسیما دویست بار دیگه هم پخش‌شون کنه. من درباره جومونگ خیلی صحبت نمی‌کنم چون فقط یک‌بار اونم سرسری و ناقص دیدمش، اما سرزمین بادها بحثش فرق می‌کنه. امسال که دوباره بعد از سال‌ها ریواچش کردم درحالیکه سنم بیشتر شده و دیگه بچه نیستم و اونم به زبان اصلی و بدون سانسور، برام مشخص شد که این سریال واقعاً چه‌قدر حرفه‌ایه. پلات جذاب و غیرقابل‌پیشبینی با پلات توایست‌های منطقی، شخصیت‌پردازی‌های بی‌نقص و رشد شخصیتی‌های حتی بهتر. سرزمین بادها از هیچ نظر کم و کاستی نداره؛ چه خط داستانی، چه شخصیت‌پردازی. حتی نمی‌دونم کدوم کاراکترِ قصه رو بهترین کاراکتر بدونم. از خود موهیول گرفته تا تسو همگی انقدر خوب کار شدن که به قولی speechless شدم :)) نویسنده سریال انقدر زحمت کشیده که حتی اومده رو بویو و شخصیت‌های شرور هم کار کرده تا بیننده باهاشون ارتباط برقرار کنه و نیومده صرفا اونا رو “ویلن‌های تک‌بعدی” نشون بده. برای همین آخر سریال که بویو شکست می‌خوره شما واقعا نمی‌تونی به اون صورت خوشحال باشی چون یه جایی ته قلبت همیشه دلت برای بویو، تسو و دوجین هم می‌سوزه. پایان قصه… عجب پایان جادویی‌ای داشت این سرزمین بادها. یه چیزی که برام خیلی جالبه، اینه که در ظاهر هردوی جومونگ و سرزمین بادها پایانشون هپی اندینگه (جومونگ به آرزوش رسید و گوگوریو تاسیس کرد، موهیول هم بویو رو شکست داد) ولی وقتی عمیق بهش نگاه کنین، هردوی این سریالا درواقع سد اندینگن. تو جومونگ، موفقیت جومونگ به قیمت خداحافظی سوسانو و نصف‌شدن گوگوریو صورت می‌گیره و البته تعداد زیادی از کاراکترهای خوب هم میمیرن. تو سرزمین بادها هم مرگ و میر باز کم نداریم و درست قسمت یکی مونده به آخر مارو می‌میره و قسمت آخر هم یئون. و هودونگ بی‌مادر میشه و موهیول هم بعد از این همه ماجرا آخرشم به عشقش نمی‌رسه! و بهش فکر کنین… جومونگ هیچوقت نفهمید پدرش کیه (تا وقتی که دیر شد) و تو یه سرزمین دیگه بزرگ شد. یوری بدون پدرش بزرگ شد و درحالی به گوگوریو برگشت که مردم قبولش نداشتن. موهیول بدون پدر بزرگ شد و درحالی به گوگوریو برگشت که بازم هیچکس قبول نداشت. و حالا هودونگ هم بعد از اینکه چند سال بدون پدر تو سرزمین غریب بزرگ شد، حالا درحالی به گوگوریو برمی‌گرده که مادر نداره و مردم چون پسر یه مادر بویوییه قبولش ندارن. این‌جا یه الگوی تکراری نمی‌بینین؟ :)) واقعا سرزمین بادها هپی اندینگه؟ من که بعید می‌دونم! انگار یه‌جور نفرین دنباله‌داره. یوری تو سختی بزرگ شد ولی نتونست برای موهیول زندگی بهتری درست کنه. موهیول تو سختی بزرگ شد ولی اونم نتونست برای پسرش زندگی بهتری درست کنه. انگار همه این نسل جومونگ محکوم به درد و عذابن! هعی. بگذریم. دیگه بیش‌تر از این طولانیش… Read more »

dfhkbm

Ost های سریال رو لطفاً اضافه کنید

Saher

و واقعا هم موهیول شوم بود از بدو تولد باعث مرگ مادر بعد پدرش و برادراش و در نهایت پسر خودش شد…. 🤪

نگار

یکی از دلایل معروفیت این سریال دوبله عالی بود که داشت واقعا حرفه ای روش کار کرده بودند حتی همون سالها که سونگ ایل گوک رو به تهران دعوت کردند از صدای دوبلورش خیلی خوشش اومده بود
در کار اینا فیلمنامه ام واقعا منسجم و خوش ساخت بود هر چند سری اولش قوی تر بود ولی واقعا دیدنی و موندگاره این سریال

erfan

با سلام زیرنویس هماهنگ با این سریال رو از کجا باید دانلود کنیم هر جا گشتم نبود

نازنین

یعنی من یکی عاشقههههه موهیول وسریالشم